CLUJ: Accident cu 11 victime! Șoferul unui microbuz plin cu elevi olimpici a adormit la volan - VIDEO


UPDATE 20:30

Florin Lazăr, inspectorul şcolar general din judeţul Bacău, a delcarat că nouă dintre cei 11 copii care urmau să participe la Olimpiada Naţională de Biologie se aflau în microbuz. Ceilalţi doi au ajuns în siguranţă la Oradea, fiind transportaţi cu maşinile private ale părinţilor. ”În jurul orei 17.00 am fost informat de acest accident. M-a sunat domnul Oegar, soţul doamnei profesoare Ema Oegar. Dânsul mi-a spus că microbuzul în care se afla şi soţia lui a suferit un accident. Din informaţiile primite ulterior, copiii sunt în afara oricărui pericol. Avem probleme serioase cu doamna Oegar, care e operată chiar acum, dar şi cu unul dintre elevi. Este vorba despre un tânăr care a fost transportat la Târgu Mureş şi care a fost deja operat la femur. Din fericire, operaţia a reuşit”, a declarat Lazăr, conform Adevărul.

----------------

UPDATE 20:17 

În accidentul produs în Capușu, pe DN 1, la intersecția spre Aghiresu, cinci persoane au suferit traumatisme severe și au intrat in sala de operatii inediat ce au ajuns la unitățile de primiri urgențe. Două dintre aceștia sunt adulti, iar trei sunt minori.

Cele cinci persoane amintite mai sus au fost in stare critica si au fost prioritizate pentru transferul la unitățile spitalicesti. 

Ceilalți ocupanti ai microbuzului au suferit multiple traumatisme, dar fara a fi severe. Un singur minor a suferit traumatisme usoare.

Cauza probabila este adormirea la volan a șoferului, conform primelor informații. Șoferul nu a putut fi testat la fata locului din cauza leziunilor suferite. În urma cercetarilor se va stabili cauza exacta a accidentului.

-----------------------

UPDATE 17.27

ISU Cluj a chemat elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă în stare gravă.

4 dintre persoanele rănite sunt minori, unul de 16 ani este in stare grava ceilalți 3 sunt conștienți.

Elicopterul va prelua minorul de 16 ani, aflat in stare grava.

În microbuzul implicat în accidentul produs în Capușu, pe DN 1, la intersecția spre Aghiresu, se aflau elevi de la o scoala din judetul Bacău, dar încă nu sunt cunoscute mai multe detalii.

10 persoane din microbuz au fost transportate la unități spitalicesti din Cluj-Napoca. 

Un baiat de 16 ani, in stare mai gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD trimis la locul intervenției.

WhatsApp Image 2019-04-20 at 17.12.36.jpeg

WhatsApp Image 2019-04-20 at 17.00.22.jpeg

-----------------------

UPDATE 17.15

Conform primelor informații, un bărbat de 51 de ani, care conducea un microbuz pe direcția Cluj - Oradea, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul asupra volanului, ieșind în afara carosabilului. 

În urma impactului, 11 persoane au fost rănite.

Oamenii legii continuă cercetările la fața locului.

---------------------

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe raza localității Căpușu.

Din primele informații, un microbuz cu 10 persoane a ieșit de pe partea carosabilă.

La fața locului se deplasează echipaje ISU și ale Poliției.

Comentarii Facebook