Cluj: A văzut o mașină cu cheile în contact în fața unui magazin și a FURAT-O! A făcut prăpăd pe drum


Un clujean l-a lăsat mască pe proprietarul unei mașini, care a parcat încrezător în fața unui magazin și și-a lăsat cheile în contact.

Surpriza șoferul a fost mare atunci a ieșit din magazin și nu și-a mai găsit mașina. Acesta a sunat la 112 pentru a raporta furtul, iar apoi a fost sunat pentru a i se spune că mașina lui a lovit alte autoturisme pe un drum județean.

Duminică, 2 februarie, în jurul orei 04.20, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Bonțida, ar fi sustras de pe raza comunei de domiciliu un autovehicul aflat în fața unui magazin, cu motorul pornit. Astfel, s-ar fi deplasat pe DJ161, pe raza comunei, acroșând două autovehicule parcate, provocând pagube materiale.

Ulterior, cel în cauză a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând în afara părții carosabile, unde a abandonat autovehiculul”, precizează anchetatorii.

Polițiștii l-au reținut pe hoț pentru 24 de ore, iar în 3 februarie judecătorii de la Gherla l-au arestat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.

Comentarii Facebook