Miercuri 28 Iulie

Cluj: A trecut pe Roșu și a REGRETAT. Accident rutier pe strada HoreaO femeie de 50 de ani a fost rănită, în urma unui accident rutier ce a avut loc sâmbătă, pe strada Horea, din Cluj-Napoca.

Un autoturism care se deplasa dinspre strada Horea înspre IL Caragiale ar fi pătruns în intersecție nerespectand culoarea roșie a semaforului.

A intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în direcția Piata Garii, dinspre IL Caragiale. Persoanele implicate în evenimentul rutier sunt din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, o femeie de 50 de ani, a fost transportată la spital, conform ISU Cluj:

A fost dislocată o autospecială și un echipaj SAJ ca urmare a unui accident rutier produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 15.30, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate.

O femeie de cca 50 de ani a fost consultată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate, la prima evaluare fiind identificate doar afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook