Cluj - A furat o mașină și a intrat cu ea în poarta unității militare din Dej. Acum a fost arestat

 

Bărbatul care a furat un autoturism și a produs după aceea un accident pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej a fost reținut pentru 24 de ore.

 

În 25 aprilie, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Poliţia municipiului Dej, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani, bănuit de sustragerea unui autovehicul.

 

În fapt, la data de 24 aprilie a.c., un bărbat de 36 de ani, din Dej, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 aprilie a.c., i-ar fi fost sustras autoturismul  parcat pe raza comunei Bobâlna, judeţul Cluj.

 

Având în vedere sesizarea proprietarului autovehiculului, poliţiştii au depistat autoturismul în cauză, avariat şi abandonat, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Dej.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de sustragerea autovehiculului, ca fiind un bărbat de 28 de ani, din municipiul Dej. 

Acesta este cercetat de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de ”furt în scop de folosinţă în timpul nopţii”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

De asemenea, bărbatul este cercetat de poliţişti şi pentru săvârşirea anterioară a unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv pentru ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţişti, iar procurorii l-au dus la mandat, fiind arestat pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook