Circulatia rutiera pe mai multe strazi din Gruia va fi inchisa joi pe durata meciului Steaua - TSKA Sofia

Mai multe strazi din cartierul Gruia vor fi inchise joi, 18 august, intre orele 17.00 si 23.00 pentru buna desfasurare a accesului la stadionul "Dr. Constantin Radulescu".

 

Politistii de la circulatie vor lua mai multe masuri de fluidizare a traficului rutier si pietonal in zona centrala, in zona adiacenta stadionului si pe principalele artere de circulatie ce converg spre stadion.

 

"Circulatia va fi restrictionata/inchisa, intre orele 17.00 – 23.00, cu exceptia riveranilor, pe strazile din jurul stadionului "Dr. Constantin Radulescu", respectiv pe: strada Racovita, strada Romulus Vuia, strada 11 Octombrie, strada C. A Rosetti, strada Migdalului de la intersectia cu str. 11 Octombrie pana la intersectia cu strada 16 Februarie, strada Gruia de la intersectia cu strada 11 Octombrie pana la intersectia cu strada 7 Strazi, strada Miron Costin, strada Lapusului, strada Baia Mare, strada Mecanicilor de la intersectia cu str. Fericirii pana la intersectia cu strada 7 Strazi, strada Lemnului, strada Magaziei de la intersectia str. Romulus Vuia cu str. Conductorilor", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.

 

Politistii ii roaga pe soferi sa respecte indicatiile agentilor si sa parcheze doar in locurile special amenajate.

 

Joi, 18 august, de la ora 20.20, pe stadionul din Gruia se va disputa meciul Steaua-TSKA Sofia, din play-off-ul Ligii Europa.

Comentarii Facebook