Circulatia pe strazile Piezisa si Ion Ratiu este restrictionata! Zonele vor fi transformate in pietonala

 

Circulatia pe strazile Piezisa si Ion Ratiu este restrictionata, unde au fost montati stalpisori retractabili pentru riverani. Strazile vor fi transformate in pietonale.

"Au fost amplasati stalpisori retractabili, astfel incat accesul sa poata fi permis doar riveranilor. De asemenea, au fost montate camere de monitorizare a traficului pentru descurajarea actelor de vandalism. Masurile au fost luate in scopul degajarii strazilor de autovehicule parcate pe trotuare si carosabil", anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca.

Primaria Cluj-Napoca intentioneaza sa puna in functiune sistemul prin care se va restrictiona circulatia pe strazile Piezisa - tronsonul cuprins intre strada Clinicilor si aleea auto spre complexul studentesc, si Ion Ratiu - intre strazile Episcop Ioan Bob si Napoca.

Riveranii sunt asteptati sa se prezinte pana la data 15 noiembrie 2010 la Serviciul Siguranta Circulatiei Urbane, Retele Edilitare si Transport Local, camera 24, din cadrul Primariei Cluj Napoca pentru intocmirea documentelor si a formalitatilor necesare accesarii stalpisorilor retractabili.

Riveranii trebuie sa prezinte urmatoare documente:

-copie dupa Cartea de Identitate sau alte documente care sa ateste domiciliul sau rezidenta pe str. Piezisa, tronsonul cuprins strada Clinicilor si aleea auto spre Complexul Studentesc;
-copie dupa talonul autovehiculului.

Comentarii Facebook