Cine este viitorul rector al UBB Cluj? Urmariti Stiri de Cluj LIVE in aceasta seara de la ora 19.00

 

Postul de rector al Universitatii Babes-Bolyai este dorit de cinci candidati. Actualul rector, Andrei Marga, nu mai poate candida, pentru ca legea nu le permite celor care au depasit 65 de ani sa intre in cursa.

 

Cine va fi noul rector si ce schimbari isi doreste sa faca in universitate, aflati de la ora 19.00 in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE.

 

Invitatii moderatoarei Delia Carbune sunt in aceasta seara doi dintre cei cinci candidati: Radu Ciurchea, profesor la Facultatea de Fizica, singurul candidat care nu a mai participat pana acum la niciuna din dezbaterile dintre cei cinci, Eniko Vincze, profesor in cadrul Facultatii de Studii Europene, activista cunoscuta in diverse ONG-uri, si Mihai Soica, jurnalist Evenimentul Zilei.

 

Cei cinci candidati care s-au inscris in alegerile pentru functia de rector al UBB Cluj sunt: Academician prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, Prof. univ.dr. Daniel-Ovidiu David, Prof. univ. dr. Decebal-Radu Ciurchea, Prof. univ. dr. Cristina Ciumas si Prof. univ. dr. Eniko Vincze.

 

Daca aveti intrebari pentru candidati, le asteptam la comentarii.

 

Cinci candidaturi pentru sefia UBB Cluj! Vezi cine sunt si ce proiecte au


Comentarii Facebook