Calculatoarele lui Bill Gates au ajuns la 76 de biblioteci din judetul Cluj


Calculatoarele oferite de Fundatia Bill Gates au ajuns la 76 de biblioteci din judetul Cluj, prin programul "Biblionet - Lumea in biblioteca mea", derulat de Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj.

Conducerea Bibliotecii sustine ca s-a incheiat runda a treia a programului "Biblionet - Lumea in biblioteca mea" si ca bibliotecile publice comunale din Apahida, Baciu, Chinteni, Ciucea, Cuzdrioara, Dabaca, Fizesu Gherlii, Frata, Gilau, Girbau, Iclod, Margau, Mica, Mintiu Gherlii, Savadisla, taga, pentru Biblioteca Municipala Turda - Filiala Oprisani, precum si pentru Biblioteca Judeteana Cluj - Filiala Zorilor au fost dotate cu calculatoare, scaner, imprimanta, videoproiector cu ecran, softuri licentiate si pachetul educational Intuitext.

In total, la nivelul judetului au fost donate 76 de calculatoare.

Prin Programul Biblionet se va realiza o retea de centre in bibliotecile publice din judetul Cluj dotate cu calculatoare si alte echipamente IT pentru accesul publicului la informatie, cu bibliotecari instruiti pentru a oferi publicului servicii noi si moderne.

In prima parte a acestui an va urma selectia altor biblioteci pentru a patra runda in cadrul programului finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates si implementat in Romania de IREX.

 

Bill Gates finanteaza un proiect al Bibliotecii Judetene din Cluj prin fundatia sa!

Comentarii Facebook