Cine este tânărul MORT DE BEAT din Cluj care a lovit mașina de poliție și a rănit doi polițiști

 

Accidentul soldat cu rănirea a doi polițiști din Cluj a fost produs de un tânăr din Aghireșu, care băuse o seară întreagă cu alți doi prieteni. Mugurel Neag a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Cei doi agenți de poliție răniți sunt de la Secția Rurală de Poliție din Aghireșu și se numesc Răzvan Todică și Călin Vălean. Ei patrulau pe DN108, iar la un moment dat, mașina în care se aflau a fost lovită de autoturismul condus de Mugurel Neag. În mașina acestuia mai erau 2 tineri și, după accident, au fost găsite și mai multe sticle de băutură.

 

Proba cu aparatul etilotest a arătat că Mugurel Neag avea o alcoolemie de 2.20 grame alcool în sânge, iar la a doua probă, după o oră, aparatul a indicat o alcoolemie de 2.05 grame alcool în sânge.

 

Judecătorul Călin Tătar de la Judecătoria Huedin a decis să îl aresteze pe șofer pentru 30 de zile. Autorul accidentului a spus că a băut în acea seară cu alți patru prieteni, după care a luat mașina familiei pentru a merge în Gârbău. ”Pe drum, șoferul a intrat frontal în autoturismul de Poliție care circula din sens opus. La audieri, șoferul vinovat a declarat că a vrut să evite o groapă și că a pierdut controlului volanului și a intrat direct în partea stângă față a mașinii de poliție. Mai probabil, în momentul în care a văzut mașina de poliție, șoferul s-a speriat și a pierdut controlului volanului. Am dispus arestarea acestuia deoarece fapta comisă de acesta reprezintă un grav pericol social”, a spus judectorul Călin Tătar.

Accidentul s-a produs miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 23.30.

Comentarii Facebook