Cine este cel care i-a tăiat cu sabia pe agenții Scutul Negru, în Romantic? Procurorii au refuzat arestarea lui

 

Tânărul care i-a tăiat cu sabia pe cei doi agenți Scutul Negru, duminică dimineața, în clubul Romantic, a mai avut probleme cu legea.  

 

Flaviu Breaz, în vârstă de 29 de ani, a mai devastat în 20 ianuarie un magazin din comuna Florești, pentru că nu i-a plăcut cum miroase în interior.

 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, dar procurorii au refuzat să îl prezinte în fața judecătorului cu propunere de arestare pentru 29 de zile, pe motiv că nu ar reprezenta un pericol social.

 

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal.

 

Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Din cercetările efectuate a rezultat că între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta   i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.

 

Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea suspectului.

 

Infractorul din Romantic s-a mai CONFRUNTAT cu Scutul Negru, după ce a distrus un magazin din cauza unui parizer

Comentarii Facebook