Chirie halucinantă în Cluj: ”Nu primim animale și copii” / ”Adică nu ținem trântori gestanți. A scris ”Copi”. Văleleu de capul meu!” - FOTO


Proprietara unei garsoniere din Cluj-Napoca a postat un anunț care a isterizat mămicile. Aceasta spune că nu primește familii cu copii. 

Într-o română stricată, proprietara a ținut să evidențieze ce criterii trebuie respectate pentru a închiria garsoniera de 20 de mp: ”900 lei plus garantie termen lung nu primim animale si copi”. 

Cei care au văzut anunțul, căutând un spațiu de închiriat, au reacționat rapid: ”Dar dacă rămân gravidă, irelevante circumstanțele, practic individa îmi interzice să păstrez sarcina, așa-i? Trebuie să rup ușa la ginecologi să fac avort că altfel catrafusele la poartă și valea de la ușa mea. Nu ținem trântori gestanți. A scris ”Copi”. Văleleu de capul meu!”, a comentat o femeie, la vederea anunțului.

În afara criteriilor ”fără copii și câine”, proprietara locuinței nu a mai trecut nicio altă condiție, ceea ce ne poate face să credem că are ceva cu animalele de companie și copiii.

Chiria la această ”superbă” garsonieră este de 900 de lei pe lună.

Comentarii Facebook