Duminica 28 Aprilie

Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii nu pot dormi din cauza „muzicii orientale” care se aude de la o terasă: „S-au mai făcut sesizări”


Mai mulți cetățeni care locuiesc pe Calea Turzii reclamă că nu se pot odihni noaptea din cauza muzicii orientale care se aude de la o terasă. 

Aceștia spun că muzica este dată la un volum extrem de tare, inclusiv după ora 22:00, iar în zonă locuiesc familii cu copii mici.

„Doresc să sesizez faptul că pe Calea Turzii nr. 86 pe terasa restaurantul Marhaba (cu vedere spre cimitir) seară de seară, muzica orientala este dată la un volum extrem de tare inclusiv după ora 22:00. 

Este extrem de deranjat având în vedere ca la nici 5 metri sunt locuințe rezidențiale, familii cu copii mici ce nu se pot odihni noapte de noapte. Totodată va rog să verificați și să-mi comunicați dacă terasa are autorizație de funcționare, autorizație de construcție întrucât din sursele verificate nu pare sa funcționeze conform prevederilor legale. Menționez ca terasa este închisă cu plăci de plastic, se fumează în interior, nu este izolată fonic. 

Vă rog să-mi comunicați ce măsuri s-au luat inclusiv conform Legii nr. 61 Articolul 2, punctul 26, având în vedere că s-au mai făcut sesizări către Poliția Locală pe acest subiect și situația nu a fost remediată”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook