,,Chiar nu mai poate exista puțină civilizație?”-Un clujean, sătul de gălăgia produsă de elevii unei școli din apropierea casei lui cere ajutorul Primăriei


Un clujean care locuiește în apropierea străzii Mehedinți din Mănăștur reclamă faptul că gălăgia care vine de la școala aflată în zonă a devenit insuportabilă.

Locuința bărbatului se află în lângă o școală primară, iar bărbatul susține că zgomotul nu încetează nici după finalul cursurilor, din cauza terenului sintetic din apropiere. 

,,Buna ziua. Atata se zbiara, urla si racneste in curtea scolii si pe terenul sintetic pe aproape tot parcursul zilei. Numai asta auzi. Ziua, elevii, iar seara, cei care inchiriaza terenul. Nu exista nicio limita. Chiar nu mai poate exista puțină civilizație?

 Se aude enorm de tare la toate blocurile din zona. E nevoie de o acțiune în acest sens. Conducerea școlii sa atentioneze elevii ca nu este normal comportamentul acesta dacă acasă nu mai sunt educați de niciun fel, iar seara la teren, la fel, cei care se ocupă de administrarea lui, pe chiriasi.

 După orele de școală, se muta harababură în parcul dintre blocuri, Mehedinti Retezat. Cu geamurile închise, răsună zgomotul în casă de numai. Ora de liniște între 13 și 14 e ca și cum n-ar exista. Inteleg ca este parc, dar asociațiile de proprietari chiar nu au nimic de spus în privința asta? 

Nu exista absolut nicio regula? Trebuie sa inghiti pur și simplu lipsa de needucatie și nesimțire a tuturor? Tot timpul a fost parc, dar de cand a fost renovat si adaugate aparate, a devenit pur și simplu un punct de atractie in zona. 

Mai nou, de cand este cald, și noaptea e gălăgie (râsete, povesti cu ton ridicat, urlete). Vă rog faceți ceva ca nu mai poți trăi liniștit în casa, pur si simplu!”, le-a reclamat clujeanul autorităților locale. 


Comentarii Facebook