CFR Călători modifică mersul trenurilor în perioada 28 aprilie-7 mai. Vezi aici modificările


În perioada sărbătorilor CFR Călători va modifica programul de mers al trenurilor.

CFR Călători informează că, în perioada 28 aprilie – 7 mai 2013, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul mini-vacanţei zilei de 1 Mai şi a Sfintelor Sărbători de Paște, în programul de circulaţie a trenurilor se vor efectua modificări.

Pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar si mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane.

Totodată, în unele zile libere din perioada 1 - 6 mai 2013, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, acestea din urmă vor fi comunicate la nivel local.

Programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR :

· în zilele de 01, 02, 04, 05, 06 mai a.c., toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.
· în ziua de 03 mai a.c., vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00-17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău”, se arată pe site-ul CFR Călători.

Înainte de efectuarea unor călătorii în această perioadă, călătorilor le este recomandat să solicite informații despre circulația trenurilor în agențiile CFR.

Comentarii Facebook