Dezinsectie la locuintele rromilor de la Pata Rat. Coral a igienizat gratuit zona


Coral, concesionarul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie de pe raza domeniului public al municipiului Cluj Napoca participa in fiecare an la proiecte sociale care sa imbunatateasca mediul de sanatate din jurul nostru, cu precadere a celor nevoiasi. Dupa ce de Craciun, Coral a oferit mai multor familii de asistati sociali din Cluj un mic ajutor constand in alimente si produse de ingrijire, acum actiunea firmei se indreapta catre cei care traiesc langa groapa de gunoi a orasului.

Ca raspuns la apelul facut de Primaria Cluj Napoca, impreuna cu Directia de Sanatate Publica, Coral a realizat zilele acestea, cu titlu gratuit, o actiune de dezinsectie a locuintelor comunitatii din zona Pata Rat. Scopul actiunii a fost acela de a combate insectele care pot transmite boli grave in randul celor cateva sute de persoane care isi gasesc cele necesare supravietuirii in “Pata Rat”.

Societatea noastra a fost mereu sensibilizata de neajunsurile comunitatii in care ne desfasuram activitatea, si astfel nu puteam fi indiferenti la acesti oameni care si-au identificat viata cu subzistenta in groapa de gunoi din Pata Rat. Speram ca astfel de manifestari de sustinere a celor nevoiasi din municipiul nostru sa se intalneasca din ce in ce mai des", a declarat Ciprian Bogaciu, directorul comercial al Coral Impex SRL.

Comentarii Facebook