Cerșetor reținut în Piața Avram Iancu! El a furat banii de la Biroul de Pelerinaje

 

Un cerșetor a fost reținut în Piața Avram Iancu de polițiștii locali, după ce clujenii au reclamat că îi agasa. Ulterior s-a aflat că acesta a furat banii de la SC Biroul de Pelerinaje SRL.

 

În data de 02 august 2013, în jurul orelor 10.00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă publică, în timp ce îşi efectuau serviciul de siguranţă publică şi patrulare pe raza zonei centrale, au depistat pe numitul A M. în timp ce apela la mila publicului în Piaţa Avram Iancu, în faţa Catedralei Mitropolitane Ortodoxe. 

 

În timp ce poliţiştii locali îl legitimau pe acesta în vederea încheierii procesului verbal de constatare a contravenţiei pentru apelare la mila publicului, la faţa locului a ajuns o patrulă de jandarmi care îşi efectua serviciul de patrulare în zonă şi care i-a informat pe poliţiştii locali de faptul că numitul A. M. este suspect de sustragerea unei sume de bani de la SC Biroul de Pelerinaje SRL,  situat în Piaţa Avram Iancu nr. 8. 

 

În urma discuţiilor purtate şi a verificărilor efectuate, numitul A. M. a recunoscut că a sustras suma de 270 lei de la  SC Biroul de Pelerinaje SRL. 

 

A.M. a fost sancţionat contravenţional pentru apelare la mila publicului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 rep., după care a fost condus la sediul Grupării Mobile de Jandarmi pentru începerea demersurilor legale privind sustragerea sumei de 270 lei, iar ulterior va fi predat Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor. 

Comentarii Facebook