Miercuri 22 Septembrie

Centrul Lamont a deschis o nouă sală de tenis de masă pe strada Aurel Vlaicu

 

Centrul Lamont are o nouă sală de tenis de masă, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 11, care va fi dat în folosință marți, 17 decembrie.

 

Clubul Sportiv Lamont a deschis o noua sala de Tenis de masa pe str. Aurel Vlaicu, nr. 11, ap. 29. Sunt patru mese de tenis de masa, o camera pentru fitness, un robot pentru tenis de masa de ultima generatie, 2 bai (una este accesibila persoanelor in fotoliu rulant), bucatarie si vestiar cu dulapuri cu cheie.

 

Oferim cele mai bune conditii in Cluj, avand mese de calitate (Donic Delhi) si cel mai bun teraflex in ambele sali de sport. 

 

Clubul Sportiv Lamont este deschis de luni pana sambata, între orele 08.30 – 20.00, iar cu programare este deschis si Duminica. 

 

Sunt legitimati la clubul nostru peste 50 de sportivi cu dizabilitati, care incearca sa obtina excelenta in sportul paralimpic la urmatoarele ramuri sportive: tir cu arcul, atletism, sah, fotbal si goalball (handbal) pentru nevazatori, judo pentru nevazatori, inot, tenis de masa, baschet in fotoliu rulant si tenis de camp in fotoliu rulant.

Comentarii Facebook