Cea mai modernă sală de sport din Cluj e închisă de 2 luni. S-a găsit un defect de construcție - FOTO


Una dintre grinzile de susținere a tavanului Sălii de Sport de la Colegiul Naţional ”George Coşbuc” s-a crăpat și sala a fost închisă, anunță viceprimarul Dan Tarcea.

Grinda e fisurată și s-a curbat, iar acum este așteptat un studiu care să arate ce e de făcut.

Pentru sala de sport de la Liceul Coșbuc urmează să primim rezultatele expertizei, ca să vedem cine a greșit, dacă a greșit proiectantul, în momentul în care nu a dimensionat corect grinzile, sau a greșit executantul și nu a făcut lucrarea conform proiectului. În orice situație, după ce vom avea expertiza, vom remedia problema apărută, pentru ca sala de sport să poată fi folosită de copilași”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, conform Radio Cluj.

Sala de sport de la Liceul George Coșbuc a fost inaugurată în 2014, iar construcția ei a costat aproximativ două milioane de lei.

Am stabilit că nu se mai desfășoară ore în sala de sport până când vom avea siguranță că nu există niciun risc pentru copiii care-și desfășoară activitatea acolo. Deocamdată s-a luat și măsura ținerii unor ore, atât cât este posibil, la sala de sport a Palatului Copiilor, care este pe strada Republicii, adică relativ aproape de ”Coșbuc””, a spus și Valentin Cuibus, șeful ISJ Cluj.

Comentarii Facebook