Ce spune conducerea Sălii Polivalente despre incidentul în care un copil a căzut în gol sub tribună


Conducerea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca anunță că a fost pornită o anchetă, după ce un copil a căzut, sâmbătă, sub tribună.

Incidentul a avut loc la meciul de baschet dintre ”U” BT și CSM Oradea, iar acum a fost constituită o echipă tehnică în cadrul Primăriei, pentru a stabili care au fost circumstanțele în care a avut loc.

Urmare a incidentului petrecut în data de 12 martie 2016, la meciul de baschet masculin dintre U Banca Transilvania și CSM Oradea vă comunicăm faptul că, a fost constituită o comisie tehnică de anchetă în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, care va stabili circumstanțele și cauzele producerii incidentului și se va analiza, atât starea construcției, cât și starea echipamentelor din sală. La finalizarea acestei întruniri se vor stabili responsabilitățile tuturor factorilor implicați (constructor sală, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrația sălii).

Ne exprimăm regretul pentru incidentul nefericit de aseară și transmitem compasiunea noastră tânărului sportiv și familiei acestuia”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Sălii Polivalente.

Comentarii Facebook