Ce salarii au rectorii universităților din Cluj. Sunt mai ”săraci” decât colegii lor

 

Rectorii universităților clujene au venituri de mii de lei pe lună, dar sunt mult mai ”săraci” față de colegii lor din alte centre universitare din România.

 

Rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj, profesorul Doru Pamfil, încasează lunar un venit de 11.177 de lei, fiind pe locul 11 într-un top național realizat de econtext.ro.

 

Pe locul 24 este profesorul Ioan Aurel Pop, rectorul UBB Cluj, cu un salariu lunar de 4.856 lei, iar pe 25 profesorul Vasile Jucan, rectorul Academiei de Muzică ”Gheroghe Dima” Cluj, cu 4.737 lei. 

 

Cel mai bine plătit rector din România este Pavel Năstase, de la ASE București, care încasează lunar un venit de 29.516 lei.

 

În top nu apare rectorul Universității Tehnice Cluj, profesorul Aurel Vlaicu, care încasează lunar un salariu de 13.229 lei, cu tot cu  veniturile din proiectele europene (salariul pentru funcția de rector și cea de profesor este de 8.025 lei pe lună). Consultă AICI declarația de avere.

 

De asemenea, recotrul UAD Cluj, profesorul Radu Solovăstru, are un venit lunat de 8.359 de lei. Vezi AICI declarația de avere.

 

Continuarea pe econtext.ro

Comentarii Facebook