Ce preferați? Piața Unirii din Cluj-Napoca sau pe cea din București - FOTO


Turiștii au ajuns să își compare orașul, mai ales că se călătorește foarte mult și ieftin. După ce a fost comparată Piața Unirii din Cluj-Napoca și cea din Timișoara, acum a venit rândul celei din București.

Un turist a prezentat fotografii cu Piața Unirii din București, care arată superb, în special noaptea când se pornesc luminile fântânilor arteziene. ”Ce alegeți ca frumusețe? Care vă place dintre cele două?”, a întrebat turistul, care nici nu e din Cluj-Napoca, dar a studiat aici.

Piața Unirii din București are ca atuuri spațiul generos și răcoarea apei, dar totul pare a fi mai artificial, fiind amenajat de comuniști înainte de 1989. 

download.jpegNGExMTFiYWZkYjYyMTNhMjNjYmI2YzdmZDZlNTRmNTM=.jpeg

Clujul are beneficiul zonei istorice, dar Piața Unirii nu mai are verdeață, fiind scoasă de primarul Emil Boc, pentru a putea organiza târguri și concerte.

965d3c8c953296d15d886e821034488a.jpg

Desigur, dacă am lua imagini cu Piața Unirii din Cluj-Napoca de acum 30 - 40 de ani, Bucureștiul ar trebui să se ascundă, în Capitala Ardealului fiind o oază de verdeață, distrusă de goana după betoane.


Comentarii Facebook