Ce mesaj a lasat locotenentul Alexandru Gheorghe pe Facebook, dupa ce a primit cateva sute de incurajari

 

Contul de Facebook al locotenentului Alexandru Gheorghe a fost inundat cu mesaje scrise de romanii impresionati de gestui acestuia de a protesta in uniforma in Bucuresti.

"VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU REACTIA VOASTRA, ROMANII MEI, PE CARE II IUBESC, NU M-AU DEZAMAGIT!!!", a scris Alexandru Gheorghe, marti in jurul orei 21.00.

Cateva sute de utilizatori i-au scrie mesaje de sustinere. "Din punctul meu de vedere ce ai facut este maret! Sincer nu imi place ca stau pe un scaun si imi spun gandurile pe un site, am devenit prea tehnologizati. Are si internetul partile lui bune, dar as prefera sa stau in piata alaturi de romani si sa impartasesc ideile", a scris Tudor.

"Azi, domnule locotenent, m-ati facut sa ma simt mandru. Felicitari. Dar, pacat ca se vor lua masuri impotriva curajului dumneavoastra. Curaj pe care presedintele tarii nu-l are sa se arate in fata natiunii! Bravos!", a scris si Marcel.

"Sincere felicitari si ma bucur sa va vad in online si nu in arest. Daca veti fi arestat poate fi o scanteie mai mare decat ce a fost cu smurd-ul! Multumim!", a scris Silviu.

"Mare om, Mare CARACTER! As vrea sa ajunga Romania in mana ta! La asa iubire de tara cum ai tu, sunt sigur ca ar renaste aceasta tara ca si pasarea Phoenix!", a postat Valentin.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe a protestat luni, 23 ianuarie, in Bucuresi imbracat in uniforma miliatara, iar marti la ora 8.00 a intrat pe poarta unitatii militare de la Luna, Campia Turzii.

 

Un ofiter de la Campia Turzii a protestat in uniforma in Bucuresti! Vezi ce a declarat Alexandru Gheorghe VIDEO

Comentarii Facebook