Ce măsuri se iau la Vivo Cluj în timpul epidemiei de coronavirus


Reprezentanții VIVO Mall Cluj-Napoca anunță că au fost luate o serie de măsuri pentru a ajuta la prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Iată ce transmit reprezzentanții VIVO!: 

Personalul de curățenie este mobilizat non-stop în acțiuni de igienizare și dezinfectare. De la suprafețele cu care intrăm în contact la aerul pe care îl respirăm în mall, toate acestea sunt urmărite în fiecare oră.

Care sunt măsurile concrete?

➡️ Am instalat dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru mâini, în zonele toaletelor și restaurantelor.

➡️ Am reorganizat zona restaurantelor pentru a asigura o distanță optimă între mese.

➡️ Am dezactivat funcția de recirculare a aerului în centru pentru 100% aer proaspăt.

➡️ Personalul de curățenie este mobilizat și acționează la igienizarea și dezinfectarea spațiilor comune (holuri, toalete, lifturi, închizători, mânere, mese din zona food-court) cu produse avizate de Ministerul Sănătății.

➡️ Am demarat acțiuni de dezinfecție generală prin nebulizare cu biocide cu spectru larg, atât pe spațiile comune cât și prin sistemul de ventilație-climatizare.

➡️ Comunicăm în interiorul centrului comercial instrucțiuni de spălare și igienizare corectă a mâinilor, precum și alte mesaje de prevenire și informare, pe suport audio, digital și clasic, în zonele special desemnate.

➡️ Stăm în legătură directă cu vizitatorii noștri pe paginile noastre de media socială cu informații despre măsurile suplimentare pe care aceștia trebuie să le respecte în centrul nostru comercial, pentru limitarea și prevenirea contaminării cu coronavirus.

➡️ Colaborăm îndeaproape cu magazinele și restaurantele pentru a ne uni eforturile.

➡️ Suntem în permanență legătură cu autoritățile locale și aplicăm prompt toate măsurile și recomandările acestora.

➡️ Am anulat toate evenimentele programate în luna martie.

Rugăm vizitatorii să fie precauți și să citească

informații din surse credibile și autorizate, precum informațiile oficiale ale Ministerului Sănătății și ale Departamentului pentru Situații de Urgență, cu privire la măsurile de igienă și prevenție recomandate”.

Măsuri similare au fost luate și la Iulius Mall Cluj-Napoca. 

Vezi mai multe AICI - Ce măsuri ia Iulius Mall Cluj în plină pandemie de coronavirus


Comentarii Facebook