Miercuri 24 Aprilie

FOTO - Tineri clujeni îngroziți. ”Un satanist în pădure”. Ritualuri păgâne în Pădurea Hoia Baciu


O nouă poveste care provine din cel mai misterios loc din România, Pădurea Hoia Baciu, botezată și „Poarta dintre lumi”, i-a îngrozit pe tinerii care au descoperit-o.

O imagine cu două totemuri ritualice a fost găsită și postată online, în mod anonim de către un utilizator al unei rețele de socializare. Fotografia este făcută în Pădurea Hoia Baciu, pădure renumită pentru fenomenele paranormale cu care este asociată la nivel mondial.

ritual padurea baciu.jpg

Părerile sunt împărțite în legătură cu semnificația acestora. Conform utilizatorilor site-ului, acestea ar fi împletite din funie, pe un stil asemănător al altor totemuri provenite din țări baltice. Nu există, însă, nicio explicație concretă pentru semnificația lor.   

De unde a pornit povestea celor două cruci?

Se pare că imaginile cu originea totemurilor au fost distribuite în mediul online încă de acum două săptămâni.

Aparent, ar fi vorba de un ritual organizat de un grup de tineri în ”Pădurea blestemată”. Nu se știe ce au vrut aceștia să facă, dar acum dezbaterea în mediul online este încinsă. 

Cert este că după toate practicile ritualice, celor din pădurea Hoia li s-a făcut foame, pentru că au făcuit foc și au făcut frigărui.

ritual 5.jpg

Pozele controversate au stârnit reacții de răbufnire printre cititorii postării: “Pare că e un satanist care face gratare în pădure“; “Daca fac si ritualuri inainte ce carne e aia?!“.

ritual pagan 2.jpg

Comentarii Facebook