Ce a pățit un turist britanic care a mers cu trenul de la Timișoara la Cluj: „Cele mai rele condiții/Am ajuns la Cluj un oraș înghesuit frumos”


Un turist britanic a povestit, în mediul online, prin ce experiență a trecut, după ce a călătorit cu trenul de la Timișoara, la Cluj. Se pare că drumul nu a fost deloc așa cum se aștepta bărbatul. Iată ce declarații a făcut.

Dylan este numele turistului britanic care filmează nenumărate vlog-uri pe canalul său de YouTube. Acesta vizitează diferite zone și de asemenea, se filmează în tot acest timp, împărtășind întreaga experiență cu abonații săi, mai exact cu un număr de peste 190.000 de persoane. Anul trecut a ajuns și în România și a făcut câteva călătorii cu trenurile CFR.

În momentul în care s-a urcat în tren, Dylan a fost șocat de cum sunt condițiile la clasa I, mai ales de disconfortul scaunelor.

Din păcate, singurul lucru bun pe care îl pot spune despre aceste scaune este că locul în care îți întinzi picioarele este destul de generos, chiar dacă ai pe altcineva în fața ta. Nu sunt deloc confortabile, sunt precum cele mai proaste scaune dintr-o mașină”, a spus acesta, adăugând că probabil acestea sunt „cele mai rele condiții la clasa I din Europa”, când vine vorba de călătoria cu trenul.

Se pare că nici la toaleta din tren, Dylan nu a avut o experiență mai plăcută. Bărbatul s-a îngrozit în momentul în care a văzut cât era de murdară. Iar dacă turistul britanic nu a fost încântat de condiții, ce a fost mai rău de abia pe la mijlocul călătoriei a venit. Se pare că locomotiva care urma să ajungă de la Timișoara spre Cluj s-a stricat, astfel că trenul a avut o întârziere de aproape două ore.

În final am ajuns la Cluj-Napoca care de altfel este un oraș înghesuit frumos în inima istorică a Transilvaniei, după aproape două ore întârziere. (…). Acum puteți vedea vinovatul întârzierii, o locomotivă CFR clasa 64 diesel electric, dar și locomotiva electrică care ne-a salvat”, a mai adăugat vloggerul.

Acesta a mai precizat că cel mai probabil, modelul de locomotivă care i-a adus pe pasageri datează încă din anul 1973, având în vedere uzura acestuia, scrie fanatik

Comentarii Facebook