Miercuri 24 Aprilie

Turistă șocată de primitorul Cluj. Ce a pățit când a rezervat un apartament în Cluj-Napoca pentru Andre Rieu


O femeia a avut o surpriză neplăcută după ce a rezervat un apartament în Cluj-Napoca, chiar în centrul orașului. A fost făcută rezervarea încă din luna noiembrie, fiind confirmată și de site-ul Booking.

Atunci când a sunat pentru a cere mai multe detalii, turistei i s-a spus că altcineva este cazat în apartamentul respectiv. 

Din păcate, la ora 4 dimineața, atunci când a ajuns în Cluj, turista a fost nevoită să caute altă cazare, pe care a găsit-o la preț dublu. 

”Nu recomand Apartament Ultracentral Cluj Napoca din Piața Muzeului. Am avut rezervare din luna noiembrie cu confirmare de la Booking pentru 2 nopți în luna martie, iar când am sunat pentru detalii, d-na mi-a spus că este altcineva cazat acolo, că, probabil booking a dat eroare.

Ce să spun, o frumusețe să ajungi la Cluj la ora 4:00 dimineața și să cauți cazare, bineînțeles la preț dublu, că doar are concert Andre Rieu și proprietarii de apartamente își permit luxul sa ‘selecteze’ clientela. Călătorii sigure sa aveți”, a postat femeia pe un grup.

Comentarii Facebook