Marti 7 Februarie

Ce a pățit Emil Boc, ca șofer, în traficul clujean! Pe el l-a enervat foarte mult, dar alții fac asta zilnic


Primarul Emil Boc a relatat o experiență pe care a avut-o ca șofer în Cluj-Napoca. Ce-i drept totul s-a întâmplat sâmbătă, când traficul este oricum lejer, dar cu toate acestea l-a enervat. Oare cum ar fi să fie șofer, în trafic, la o oră de vârf?

M-am dus și eu cu mașina să ajung sâmbătă la Comic con. De obicei o las la Primărie și mă duc pe jos. Dar, pentru că mă grăbeam, am zis să mă duc cu mașina, să o las în parcare la Polivalentă, pentru că știam că e deschisă. Ajung acolo și văd o coadă de 5 - 7 mașini, dar văd că nu mișcă nimic. Stau 2 minute, 3 minute, 5 minute. După 15 minute întreb în zonă ce se întâmplă. Îmi spun că e plină parcarea și pe măsură ce iese o mașină, intră alta. Atunci am zis ”Dar de ce?”. ”Nu este o modalitate ca să știe cetățeanul și să nu stea?” Afișajul este la intrare, jos în parking. Dar, dacă eu stau cinci mașini în spate, nu văd ce scrie acolo. Vezi dacă ajungi primul la barieră.

Care este marea problemă să pună un panou cu câte locuri de parcare există? Directorul Ionuț Rusu a fost receptiv și va pune un panou”, a explicat Emil Boc la o emisiunea pe Facebook.

Comentarii Facebook