Caz revoltător! Un cuplu și-a abuzat sexual fetița de 6 ani și alte 3 fete


Un caz revoltător a ieșit la iveală acum în Maramureș. Un cuplu din Cicâlău este acuzat că și-a abuzat sexual fetița în vârstă de 6 ani și alte trei fete. Cei doi sunt acum arestați preventiv.

Și-au abuzat sexual fetița încă de la 2 ani

Cazul din Maramureș se pare că datează din luna martie, dar abia acum a ieșit la iveală. Tatăl celor trei fete a depus o plângere penală la Poliție, iar de aici a început totul.

La momentul respectiv, s-ar fi aflat că bărbatul inculpat le-ar fi dezbrăcat și fotografiat pe cele trei fete, iar pozele le-ar fi trimis soției sale.

Se bănuiește că cei doi soți ar fi vândut imaginile respective, capetele de acuzare ajungând până la pornografie infantilă. Organele legii au deschis o anchetă, imediat după ce a fost depusă plângerea penală. Aceștia au aflat detalii terifiante, precum că inculpatul și-ar fi fotografiat fetița în ipostaze sexuale încă de când aceasta ar fi împlinit 2 ani și jumătate, în 2017.

Bărbatul acuzat și-ar fi supus propriul copil și la alte abuzuri sexuale, inclusiv sex oral. 

Cuplul a abuzat copiii prietenilor de familie

Cuplul nu s-a oprit doar cu abuzul propriului copil. Aceștia au abuzat sexual și cele trei fete ale prietenilor de familie. În momentele în care aceștia mai rămâneau singuri cu ele, cei doi soți le dezbrăcau și le fotografiau.

Copiii prietenilor de familie nu i-au denunțat pe agresori deoarece erau amenințați cu moartea. Cea mai mare dintre fete, în vârstă de 16 ani, nu a mai putut suporta abuzurile, așa că le-a spus părinților ce se întâmplă, iar aceștia au apelat imediat la Poliție.

Agresorul i-ar fi dat mesaje adolescentei de 16 ani și ar fi pus-o să îi trimită fotografii cu ea dezbrăcată, amenințând-o că dacă va spune cuiva, o va omorî.


Comentarii Facebook