Fată dispărută din Florești! AȚI VĂZUT-O? - FOTO / UPDATE: Ar fi în Galați, cu iubitul


O fată de 15 ani a dispărut de acasă, din comuna Florești.

La data de 24 mai a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată cu privire la faptul că REDEȘ SORANA YOTIS -  în vârstă de 15 ani, din localitatea Florești, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 mai a.c., însă nu s-a mai întors.                     

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75 m, circa 49 de kg, constituție astenică, păr lung, șaten, vopsit în culoare închisă la rădăcină, ochi căprui.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

-------------------

UPDATE

O apropiată a tinerei ne-a relatat că aceasta este în Galați, alături de iubitul ei, care ar fi major. Cei doi s-au mutat împreună. Poliția a reușit să ia legătura cu ea, dar tânăra nu mai vrea să revină la Cluj. ”Ne-a spus că o lăsăm să își trăiască viața”, ne-a relatat unul dintre cei care a vorbit cu ea. 

WhatsApp Image 2021-05-24 at 22.17.55.jpeg

Tânăra a mai dispărut de acasă de trei ori în 2021, fiind găsită și adusă la Cluj.

Minoră din Florești plecată de acasă. Ați văzut-o?

--------------------

Poliția Cluj anunță că REDEȘ SORANA YOTIS a revenit la domiciliu în cursul zilei de marți. Aceasta a declarat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

Comentarii Facebook