Pe strada Mehedinți, din Mănăștur, oamenii au ”discotecă” în fiecare noapte, fără să își dorească - VIDEO


O instalație care emite lumini similare celor din discotecă a fost amplasată pe parkingul de pe strada Mehedinți. Oamenii spun că nu pot dormi noaptea și nimeni nu are nicio soluție. 

Este vorba de blocul D5 de pe strada Mehedinți, nr 54-56. Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări dar acestea au rămas fără rezultat, scrie servuscluj.ro.

Suntem terorizați psihic de un lung șir de nopți în care jocul intermitent de lumini colorate în roșu și verde, de pe parkingul învecinat, invadează casele noastre. Practic, amplasarea de stimuli luminoși, cu lumină intermitentă care invadează proprietățile noastre și privarea de un somn sănătos și liniștit este în percepția mea un atentat la sănătatea mentală, inacceptabil și intolerabil, mai ales în această etapă existențială, când noi toți avem nevoie de o cât mai bună funcționare a sistemului imunitar în contextul covid 19. Este cunoscut faptul că, un somn de calitate și suficient ajută sistemul imunitar, în timp ce privarea de somn afectează sistemul imunitar”, a relatat unul din locatari.

Poliția și Poliția Locală au fost sesizate, dar degeaba. Nu s-a luat nicio măsură.

Comentarii Facebook