Duminica 28 Aprilie

Caz incredibil. Un bărbat din Alba a furat bani și carduri bancare de la mai mulți medici din Cluj-Napoca: „S-a folosit de o mască medicală”


Caz incredibil în Cluj! Un bărbat din Sebeș, județul Alba, a pătruns în mai multe unități spitalicești din Cluj-Napoca, de unde a sustras bani, dar și carduri bancare de la personalul medical. Individul ar fi pătruns în unitățile medicale folosindu-se de o mască medicală.

La data de 15 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul pentru Centrul Universitar și Secția 6 Poliție, în baza investigațiilor derulate, au identificat și ulterior dispus reținerea unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba, cercetat pentru comiterea mai multor furturi de bani și carduri bancare din interiorul unor unități spitalicești, aparținând personalului medical.

În fapt, în perioada 24 mai – 11 iunie a.c., bărbatul ar fi săvârșit 6 acte materiale, sustrăgând portmonee care conțineau sume cuprinse între 100 de lei și 3.180 de lei, dar și carduri sau alte documente personale care aparțineau cadrelor medicale.

Pentru comiterea infracțiunilor, bărbatul ar fi pătruns în unități medicale situate în municipiul Cluj-Napoca, folosindu-se de o mască medicală.

De asemenea, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul a încălcat o sancțiune penală dispusă de instanță, respectiv interdicția de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 30.03.2020-12.05.2025.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului, fiind condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Mureș, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri”, transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și neexecutarea sancțiunilor penale în formă continuată.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Comentarii Facebook