Câți clujeni au fost amendați într-o singură zi pentru nerespectara măsurilor împotriva COVID-19


Polițiștii lcujnei au desfășurat, joi, o serie de controale de amploare pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de COVID-19.

La data de 17 decembrie a.c., în intervalul orar 17.00 – 21.00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de polițiști locali, au acționat pe raza de competență în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 și punerii în aplicare a prevederilor incidente stării de alertă”, informează IPJ Cluj.

Forțele angrenate în desfășurarea acțiunii au legitimat 95 de persoane și au verificat în trafic un număr 44 de vehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.305 lei. Dintre acestea, 21 de sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 și a noilor măsuri instituite în contextul stării de alertă.

Totodată, 6 persoane au fost sancționate pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de OUG 195/2002R și alte 4 persoane pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Comentarii Facebook