Cățel lăsat singur cu săptămânile. E bolnav și abandonat. O clujeancă l-a sunat pe proprietar, dar DEGEABA - FOTO

 

O clujeancă iubitoare de animale a identificat acum două săptămâni un cățel abandonat în curtea unei cabane de la Valea Drăganului.

 

Adina nu a mai rezistat când a văzut starea animalului și l-a sunat pe cel care deține cabana și care o scosese la vânzare.

 

Singurătatea, înfometarea şi boala unui ciobănesc german, reflectă micimea sufletească a stăpânului său. În Valea Drăganului, la ultima casă, cabana de fapt, pe dreapta, ieşire spre Tranişu, în urmă cu două săptămâni, am văzut acest câine cu răni mari la ambii ochi. Era carne vie şi se vedea clar că suferă. Este lăsat singur, proprietarul, am aflat că locuieşte la Cluj. L-am hrănit am făcut o improvizaţie şi i-am slobozit şi un vas cu apă peste gardul înalt, dar rănile nu-i pot fi tratate prin gard. Cabana fiind de vânzare, avea nr-ul de tel afişat şi nu am ezitat să-l sun pe stăpân şi să-l rog să ajute animalul. A reacţionat cât de cât ok, a zis că se va ocupa. L-am sunat şi a doua zi şi am insistat să nu-l neglijeze. Azi, după mai bine de două săptămâni, câinele arată cum îl vedeţi în poze! E pe cale să-şi piardă vederea, arată jalnic. L-am sunat din nou şi l-am anunţat că voi face demersurile legale. M-a înjurat, lucru care nu m-a surprins, fiindcă un individ care-şi maltratează animalul, e capabil de mult mai multe. Este un om vârstnic, fost director, am înţeles la Carierele Bologa, pe nume Coroiu, care, după cum se vede a îmbătrânit degeaba! Îi doresc ca la finalul călătoriei pe acest pământ, că oricum, lungă nu mai e, să se inverseze rolurile! Am făcut o sesizare online la Poliţia Animalelor, ANSVSA Cluj şi am sesizat telefonic Poliţia din Poieni”, a relatat, pe Facebook, Adina.

 

Femeia i-a dat și numărul de telefon al bărbatului. 

Comentarii Facebook