Cât tupeu! Tânăr de 16 ani, prins la volan fără permis și sub influența substanțelor interzise


Un tânăr de 16 ani din Huedin a fost prins la volan fără permis și drogat. 

La data de 15 decembrie a c., în jurul orei 21.44, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 16 ani, din Huedin, pe DN1 E60, pe raza orașului Huedin.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 20.30, polițiștii orașului Huedin au oprit pentru control un alt autoturism, condus în Piața Victoriei, din Huedin, de un tânăr de 18 ani, din comuna Călățele.

Și în cazul acestuia, testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Comentarii Facebook