Câștigă un iPad în ”Cea mai dulce noapte din an” la Iulius Mall. Vezi aici cum poti fi unul dintre câștigători


În aşteptarea celei mai dulci nopţi, Iulius Mall îi invită pe clujeni să se întreacă în preferinţe culinare pentru a câştiga cel mai râvnit gadget al momentului. În urma competiţiei din mediul virtual, noul iPad va intra în posesia unui fan de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Concursul „delicios” se desfăşoară pe pagina Iulius Mall de pe reţeaua de socializare, până pe 10 noiembrie. Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată postată pe pagina de Facebook intră în cursă, miza fiind noul iPad. În plus, pentru doi participanţi norocoşi se oferă câte un weekend de 5 stele, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, pe 10 noiembrie, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua.

Sâmbătă, clujenii sunt invitaţi la petrecerea nocturnă a reducerilor, în compania artiştilor Loredana, Mandinga şi Conect-R. Prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor fi surprizele celei de-a V-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”.

Întreaga noapte de 10 noiembrie va fi condimentată cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1.00. Pentru cinci clienţi Iulius Mall, pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii câştigând câte un Samsung Galaxy S III.

Comentarii Facebook