Cartierul Zorilor mai are numai 3 standuri de taxi pe strada Observatorului

 

Cartierul Zorilor a rămas numai cu 3 standuri de taxi pe strada Obsrvatorului, după ce în trecut erau standuri la toate stațiile de autobuz de la intersecția cu strada Calea Turzii și până la strada Frunzișului.

 

Restul stațiilor au fost relocate în zone lăturalnice.

 

Strada Observator, cartier Zorilor. Un cartier cât un oraș a rămas deservit de 3?! stații taxi. Stația IEIA, amplasată în fața stației CTP, la colț cu str. Jupiter, o stație uzată de studenții din campusul apropiat a fost relocată, fără nicio consultare, intr-o alveolă la 200 de metrii spre Recuperare, loc în care parchează locatarii blocurilor 11, 13 si 15. 

 

Statia Zorilor Capăt, amplasată în fața stației CTP din capătul de vest al cartierului a fost relocată în fața magazinului Profi, la colț cu str. Rapsodiei. La fel, o locație neștiută de nimeni, la 200 de metrii de fosta stație, cred că cel mai potrivit nume e Dăbuleni pentru această stație, deoarece e locul unde se vinde celebra lebeniță. 

 

Stația Zorilor cu directia Mănăștur a fost relocată la intersecția cu str. Zorilor, la fel, nimeni nu știe că suntem prezenți acolo. 

 

Toate aceste modificări s au făcut fără nicio înștiințare sau consultare a taximetriștilor! 

 

Astfel, suntem nevoiți să ne cerem scuze clienților pentru disconfortul pricinuit și să-i îndrumăm cum știm spre noile locații. Primăria, prin programele de fluidizare a traficului și prioritizare a transportului public, se pare ca a omis, voit sau nu, faptul că serviciul de taximetrie face parte din ramura transportului public și că un taxiu compensează zilnic, prin cursele efectuate, cel puțin 10 mașini”, acuză Asociația Taximetristilor Cluj.

 

Comentarii Facebook