Care este povestea acestei fotografii? Bikerul nu parcase ca un nesimțit - FOTO

 

O motocicletă parcată lângă Librăria Universității, pe o bandă de circulație, i-a adus critici proprietarului.

 

Cat de mare poate sa ajunga nepasarea si indiferenta fata de toti cei din jurul nostru? Aveam alt respect si consideratie fata de motociclisti, dar se pare ca si printre ei s-au infiltrat scursuri...”, a scris cel care a făcut fotografia.

 

Povestea din spatele fotografiei este diferită.

 

In dimineața aceasta la intersecția Universității cu Napoca s-au întamplat următoarele: stăteam la stopul de pe Universității. Pe trecerea de pietoni un bătrânel în cărucior. Bătrânelul reușea cu greu să își împingă caruciorul și părea că va dura o vesnicie până reușește să treacă strada. Singurul care s-a dus să îl ajute a fost un băiat cu motocicleta (sau scuter, nu am vazut bine) care aștepta și el la stop pe prima bandă. Doar că bătrânelul avea nevoie să treacă atât trecerea de pe Universității cât și cea de pe Napoca. Băiatul se vedea că e stresat că și-a lasat motocicleta staționând pe prima bandă dar și-a dus ajutorul până la capat. Intre timp s-a făcut verde la stopul de pe Universității. Domnul din masina din spatele motocicletei cred ca a facut poza la motocicletă și apoi a trecut pe langă.

 

De ce am scris asta: în cazul in care o sa vedeți vreo postare pe undeva de genul "vai, un nesimțit și-a lăsat motocicleta pe stradă și a încurcat circulația" să știți că nu a fost asa. Un om a ajutat alt om. Iar dacă cineva s-a simțit blocat de motocicletă să fie conștient că dacă acel tânăr nu i-ar fi sarit în ajutor bătrânelului toți am fi fost blocați până trecea domnul în cărucior. Eu îi multumesc tânărului. O zi buna îi doresc”, a explicat un martor la incident.

 

Comentarii Facebook