Capitala Culturală a Tineretului 2015 va fi desemnată sâmbătă, 24 noiembrie. Clujul e în finală - VIDEO

 

Clujul va avea un buget de 5,5 milioane de euro pentru organizarea evenimentelor din cadrul proiectului Capitală Culturală a Tineretului 2015. 

 

Sâmbătă seara vom afla rezultatul. Ne vom bucura dacă vom câștiga, vom învăța din acest exercițiu dacă nu vom avea succes. Totul este o pregătire pentru proiectul Clujul Capitală Culturală 2020”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Bugetul total al evenimentului, dacă Clujul va obține titlul de Capitală Culturală a Tineretului 2015, va fi de 5,5 milioane de euro, susținut și de Primăria Cluj-Napoca, dar și din fonduri guvernamentale.

 

Primăria va finanța toate acțiunile de până acum și cele care nu pot obține finanțare din mediul privat. Partea care nu va fi acoperită din sponsorizări va fi susținută din bugetul Primăriei Cluj-Napoca și de Consiliul Județean Cluj. Dacă nu aveam portofoliul de acțiuni și proiecte nu puteam ajunge nici măcar la înscriere. Împreună cu celelalte autorități, inclusiv guvernamentale, vom finanța aceste proiecte”, a mai spus Emil Boc.

 

În finală sunt Cluj-Napoca, Varna (Bulgaria), Vilnius (Lituania) şi Ivanovo (Rusia), iar câștigătoarea va fi anunțată sâmbătă, 24 noiembrie. 

Comentarii Facebook