Duminica 21 Aprilie

Cântărețul de manele Culiță Sterp, audiat la Judecătoria Cluj. Cum explică că a fugit de la locul accidentului: „Mă trecea la baie și nu-mi amintesc”


Culiță Sterp a dat declarație în instanță la Judecătoria Cluj-Napoca în procesul accidentului pe care l-a produs în urmă cu un an la Cluj. Manelistul a vrut să meargă pe procedura simplificată pentru a termina repede procesul, în sensul că își recunoaște vinovăția și vrea să beneficieze de reducerea pedepsei. 

Numai că judecătoarea Mihaela Berendi i-a respins cererea pentru aplicarea procedurii simplificate, după ce procurorul de ședință s-a opus pe motiv că inculpatul a adăugat circumstanțe și nu a recunoscut faptele exact cum au fost descrise în rechizitoriu.

Cântărețul a spus că era în stare de șoc, acesta fiind motivul pentru care ar fi fugit de la locul accidentului.

„A fost prima oară cand am pățit așa ceva, îmi pare rău. Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie şi nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conştientizat cât a durat starea de şoc. 

Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiştilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident. M-am interesat de starea victimei și m-am bucurat că nu a pățit nimic grav. M-au testat cu aparatul etilotest și am fost condus la spital. Valoarea alcoolemiei era sub limita la care se face dosar penal și nu mă aflam sub influenţa substanțelor la data accidentului rutier, concluzie şi a medicilor de la Urgențe când m-au examinat clinic”, a declarat Culiță Sterp în instanță, potrivit Clujust.ro.

Sterp a mai precizat că a băut două pahare de vin în intervalul orar 12-1.30 și un shot de tequila chiar înainte să urce la volan, mai exact la ora 1.30. Totodată, manelistul a mai afirmat că a fost prima şi ultima oară când a consumat substanțe psihoactive și nu știe despre ce substanțe mai exact ar fi vorba. În plus, el susține că a consumat cu 3 zile înainte de accident: ”Nu mă pricep că nu sunt consumator, am fost cu prieteni la petrecere dar nu știu ce. Ce a ieșit la analiza cred ca aia e, potrivit sursei citate. 

Amintim că, anul trecut, în luna noiembrie, manelistul Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un alt autoturism și a fugit de la locul faptei, dar celălalt șofer din mașina implicată în eveniment a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. La câteva zile după evenimentul din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că manelistul era băut și se afla și sub influența drogurilor.

Comentarii Facebook