Campionatul de Gătit în Aer Liber a început la Polus! Ce s-a gătit în prima zi și PROGRAMUL - FOTO

 

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber a început la Polus cu o paella gătită de un grup de bucătari din Israel.

 

Evenimentul se adresează atât bucătarilor profesionişti cât şi amatorilor. Unii dintre maeştrii bucătari recunoscuţi la nivel internaţional care vor fi prezenţi în acest week-end la Cluj sunt Chef Reuven Harel (Israel), preşedintele Leon Menahem (Israel - Israeli Chefs Association), Master Chef Spiros Dimitriou (Serbia), Akbar Umarov (Uzbekistan), Maestrul Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), sau profesor Constantinos Psindros (Cipru).

 

În cadrul evenimentuli, duminică, 9 septembrie, va fi gătită o mămăligp gigant, la eveniment urmând să asiste și Emil Boc.

 

La evenimentul de la Polus sunt prezente şi echipele naţionale culinare din Coreea de Sud, echipa naţională a Croaţiei, cea a Macedoniei şi bineînţeles echipele olimpice româneşti care vor participa la Olimpiada Culinară Mondială de la Erfurt, Germania.

 

Cireaşa de pe tort a aceste ediţii va fi showul "Masters of Flames -Hells Kitchen&Angels Lounge" în cadrul căruia se vor găti peste 2.800 de litri de mâncare pentru publicul spectator. 

 

Vezi AICI programul.

Comentarii Facebook