Ce făcea interlopul Kamaz în sediul PNL Cluj. Bogdan Măgurean este acuzat că ar fi fraudat voturi din sediul PNL Cluj

 

Bogdan Măgurean, zis Kamaz, a relatat ce făcea în sediul PNL Cluj în ziua referendumului. El este acuzat de cumpărare de influenţă şi mită electorală.

 

Kamaz susține că a fost angajat ca și gardă de corp de un personaj misterios din PNL, care se temea că ar putea fi victima pedeliştilor. El a mai spus că a trimis oameni la vot, dar numai pe mama sa şi câţiva prieteni.

 

Cu toate acestea, Măgureanu susține că nu știe cine este personajul care l-a angajat, dar în dosarul în care fostul ministru Teodor Atanasiu este acuzat că a cumpărat voturi la scrutinul de 29 iulie, procurorii vorbesc și despre un interlop din Ardeal, care a condus fraudarea din sediul PNL.

 

Anchetatorii mai susțin că pentru ”serviciile” de fraudare a voturilor, Dumitru Samson, fiul ministrului Corneliu Dobriţoiu, i-a promis lui Kamaz contracte publice. Bogdan Măgurean susține că nu îl cunoaște pe Samson, dar procurorii spun că a fost plătit chiar de către acesta.

 

Nu am fost în sediul PNL, doar în faţa sediului. Ei ieşeau afară şi vorbeau cu mine. Niciodată nu am intrat în interior. Credeţi că un copil de 26 de ani ca mine ar putea să conducă o operaţiune din asta de fraudare de voturi?”, a declarat Kamaz într-un interviu acordat Gândul.

 

Măgurean a mai spus că nu este membru de partid și că imaginea lui de luptător K1 a fost șifonată, deoarece toată lumea îl consideră acum un interlop.

 

Citește AICI interviul cu Bogdan Măgureanu.

Comentarii Facebook