Campanie umanitară de Paște. Clujenii sunt așteptați să participe


Asociatia CERT Transilvania, Detasamentul de Interventie in Caz de Dezastre, pregătește cea de-a IV-a editie a Actiunii Umanitare de Paste, in zilele de 20 si 21 aprilie 2013, cand vor oferi ajutoare familiilor aflate in situatii grele, in muntii Apuseni.

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, suntem alaturi de batranii care isi duc cu greu zilele, si nu sunt vizitati de cineva care sa le aduca mancare si putină alinare. Ne gandim insa si la copiii care se bucura intotdeauna de rechizite, hainute, dulciuri si jucarii, si cautam emotia lor de fiecare data cand ii intalnim, in varf de munte, acolo unde traiesc o copilarie altfel decat cea a micutilor nostri.

Ne-am pregătit mașinile 4X4 încă odată, pentru a fi încărcate cu alimente de bază precum: făină, zahăr, ulei, orez, paste dar și dulciuri, rechizite și jucării ce vor fi oferite în dar, familiilor care au multă nevoie de ele.

Pentru ca si in acest an, sa ne atingem obiectivul, acela de a ajunge la aproximativ 120 de familii izolate in munti, departe de comunitatile care le-ar putea da o mana de ajutor, va invitam sa va aduceti aportul la succesul acestei actiuni umanitare. Ca un prim pas, am demarat o campanie de mediatizare si de strangere de fonduri.” se arată în comunicatul de presă emis de CERT Transilvania.

Joi - 18 aprilie la ora 18 clujenii sunt așteptați să participe  la „Atelierul Iepurasului”, actiune care are ca scop pregatirea celor 120 de pachete cu alimente de baza dar si a pachetelor cu rechizite, dulciuri si jucarii destinate copiilor. „Atelierul” are loc in piateta Matei Corvin din cadrul Centrului Comercial Polus Cluj.

Comentarii Facebook