Calea Turzii, un ”magnet” de accidente? Ce soluție propune un clujean


Calea Turzii poate fi considerată, cu ușurință una dintre cele mai periculoase străzi din Cluj-Napoca, în special când condițiile meteorologice sunt nefavorabile, fapt pentru care au loc multe accidente în această zonă.

Un clujean se plânge de pericolul reprezentat de această stradă, precizând că a numărat 6 accidente în acea zonă de la începutul anului 2015.

Acesta propune Primăriei să se implementeze parapeți despărțitori între cele două sensuri de mers, pentru a evita alte accidente.

Cate accidente trebuie sa se mai intample pe Calea Turzii pana in momentul in care se vor monta parapeti despartitori intre cele 2 sensuri?

Doar in lunile ianuarie si februarie am numarat 6 accidente in fata cladirii in care lucrez, la adresa Str. Calea Turzii, Nr. 101. Accidente care de obicei implica si masini care sunt proiectate pe trotuar, in panouri electrice, tevi de gaz sau in gardurile cladirilor din zona. Imi este frica sa mai calc pe trotuarul acestei strazi.

Stiu ca intrarea in cimitir este vis-a-vis de adresa mentionata mai sus, dar acesta nu este un motiv sa moara cineva in aceasta zona”, se plânge clujeanul pe domnuleprimar.ro.

 

FOTO:Arhivă

Comentarii Facebook