Conferențiarul Cucuianu, de la Institutul Oncologic, s-a spânzurat. Soția l-a descoperit

 

Conferențiarul Andrei Cucuianu, de la Institutul Oncologic ”Ion Chiricuță”, a fost găsit spânzurat în locuință de soția acestuia. 

 

O femeie a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că în jurul orei 18.45, revenind la domiciliu, și-a găsit soțul de 50 de ani decedat în locuință, spânzurat de grilajul metalic al terasei de la etaj al imobilului”, precizează Poliția Cluj, în buletinul de presă. 

 

Colegii conferențiarului Andrei Cucuianu și-au exprimat regretul față de dispariția acestuia printr-un mesaj adresat presei.

 

Conferențiarul Andrei Cucuianu, era șef de secţie la Institutul de Oncologie din Cluj. În 2014, el a fost reținut pentru 24 de ore cu o alcoolemie ce i-a speriat și pe polițiști. 

 

Andrei Cucuianu a fost prins de poliție, luni seara, mort de beat pe strada Octavian Petrovici, lângă Parcul I.L. Caragiale.

 

Medicul conferențiar a lovit mai multe mașini și parcă nici nu și-a dat seama. A continuat să meargă mai departe și s-a oprit în colțul Muzeului de Istorie a Transilvaniei din Cluj.

 

Conferețiarul Adrei Cucuianu avea o alcoolemie de circa 2,1 la mie în sânge, dar la IML s-a stabilit că alcoolemia era mai mare, de 2,45 la mie în sânge.

Comentarii Facebook