Câinii au ajuns să fie plimbați fără lesă, chiar în centrul orașului! Clujean: ,,A condus la multe conflicte, în special pentru părinții cu copii mici”


În ultimele luni, zeci de clujeni au reclamat că mulți proprietari de câini își plimbă animalele fără lesă în parcuri, pe malurile Someșului sau prin cartiere. Aceștia au menționat că se tem pentru siguranța lor dar și pentru propriile animale care pot fi atacate oricând de un câine lăsat liber. 

Acest lucru se pare că a degenerat iar stăpânii de câini nu mai au nicio problemă să-și scoată la plimbare patrupedul fără zgardă între oameni, pe străzile din centrul orașului.

Un clujean care locuiește în apropierea străzii Mihail Kogălniceanu susține că, după noile renovări, zona s-a umplut de căței plimbați fără lesă, ceea ce a cauzat multe conflicte. 

,,Ne bucurăm de modernizările din strada Mihail Kogălniceanu. Din păcate, în ultima vreme, strada a devenit destinația preferată a plimbătorilor de câini, iar mulți proprietari își plimbă câinii fără lesă.

Acest lucru a condus la multe conflicte, în special pentru părinții cu copii mici. Vă rugăm să amplasați semne de avertizare și să creșteți prezența poliției pentru a proteja copii’’, a relamat clujeanul.


Comentarii Facebook