Cadavrul clujeanului care sta de 8 luni la IML Cluj a fost inmormantat in cimitirul din Apahida- VIDEO

 

Primarul comunei Apahida a considerat ca cineva trebuie sa il ingroape pe clujeanul din satul Cara, comuna Cojocna. "Daca nici primaria din Cojocna si nici copiii acestuia nu il vor, am hotarat sa suportam noi cheltuielile", a spus Ionel Farcas, primarul comunei Apahida.

 

Alexandru Papp a murit in 21 august 2009 la varsta de 55 de ani si a fost tinut pana azi - dimineata la IML Cluj, pentru ca nimeni nu voia sa il ingroape.

 

Reprezentantii primariei din Cojocna, judetul Cluj, nu au vrut sa aprobe cheltuielile de inmormantare, intrucat barbatul avea buletin eliberat de primaria din Apahida. Dupa ce cele doua primarii l-au pasat de la una la alta, primarul din Apahida a declarat astazi pentru Stiri de Cluj .ro ca nu poate sa il lase asa totusi pe om, ca cineva trebuie sa il ingroape. "Ce sa facem daca asa copii a avut. Si primaria din Cojocna, nu vrea sa plateasca doar omul a avut casa acolo, a platit impozite... Dar daca nu vor, platim noi".

 

Cadavrul barbatului a fost luat azi-dimineata de la IML Cluj si dus la capela din cimitirul Apahida. La ora 13,00, Alexandru Papp a fost inmormantat. Cauza mortii acestuia a fost asfixie mecanica cu bol alimentar.

Comentarii Facebook