Cad bucati din balcoanele din Piata Unirii! Pompierii au inchis vineri seara trotuarul din dreptul librariei Diverta

 

Mai multe bucati de tencuiala si zidarie din balcoanele cladirii in care functioneaza Libraria Diverta (n.red. fost Libraria Universitatii) au cazut in seara zilei de vineri, 18 februarie. Politia si pompierii au imprejmuit zona.

 

Clujenii care au trecut prin Piata Unirii prin dreptul vitrinelor librariei au sunat la 112 si echipaje de la politie au intervenit si au izolat zona. Pompierii au verificat balcoanele din care au cazut bucatile de zidarie si tencuiala.

 

Incidentul s-a produs dupa ora 23.00 si nu se stie daca cineva a fost ranit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) au declarat ca apelul la 112 a fost primit la ora 23.30 si echipele au intervenit pentru a cerceta zona. "Bucati din tencuiala s-au desprins din imobilul de pe strada Universitatii nr.3. Acestea au fost indepartate si fatada cladirii a fost verificata", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris.

 

Daca aveti fotografii de la acest incident le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro sau la rubrica "Fii reporter", direct pe site!

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook