Duminica 21 Aprilie

Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj-Napoca! Doi polițiști aflați în timpul liber au prins un șofer care circula beat și a fugit după ce l-au oprit


Doi agenți de poliție, aflați în timpul liber, au observat marți, în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca, un autoturism condus haotic. Cei doi polițiști au depășit imediat autoturismul și l-au oprit, dar șoferul a fugit de la fața locului. 

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 17.50, doi polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Biroul de Poliție Autostradă A3 Turda-Borș, care se aflau în timpul liber și tocmai ieșiseră de la un curs susținut la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan”, au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca, un autoturism condus haotic.

Cei doi agenți de poliției au depășit imediat autoturismul și l-au oprit.

După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi polițiști.

Aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca. 

Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timpul acțiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de polițiști, respectiv un bărbat, de 45 de ani, din comuna Apahida, profitând de neatenția persoanelor prezente, a sustras dintr-un autovehicul o geantă ce conținea echipament sportiv.

Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenției. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt”, transmite IPJ Cluj.

rr.jpeg

Comentarii Facebook