Duminica 12 Iulie

Boxi, șoferul care a cauzat un accident grav la Sânnicoara și a fugit, prins de polițiști! Se ascundea de lege de trei luni


Polițiștii clujeni l-au depistat, azi-noapte, pe Boxi, autorul accidentului de la finalul lunii aprilie, de la Sânncoara, în care trei mașini au fost distruse.

Vezi mai multe despre caz AICI - Accident cu mașini răsturnate la Sânnicoară. Vinovatul a fugit / UPDATE: S-a dat publicității POZA lui - FOTO

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care se sustrăgea urmăririi penale. Cel în cauză a fost depistat în Piața Mihai Viteazu”, anunță IPJ Cluj. 

La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit. Pentru prinderea lui au fost  mobilizate echipaje din cadrul Biroului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în jurul orei 01:15 a fost depistat.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Comentarii Facebook