Boschetarii și-au făcut ”dormitor” și ”bucătărie” în fața unui bloc din Mărăști FOTO



Un clujean se plânge de situația actuală a persoanelor fără locuință care trăiesc pe străzile Clujului. Bărbatul chiar a surprins cum aceștia și-au amenajat un ”dormitor” și o ”bucătărie” în fața unui bloc de pe strada Nirajului din Mărăști.

”O familie de boschetari si-au stabilit locul de "picnic"si "dormitorul",facandu-ne sa nu mai putem deschide ferestrele de miros,fac foc cu gunoaiele de la containere !,sa nu mai putem trece pe aleea dintre blocurile P3 si P2,1,decat facand slalom printre fecale si gunoaie !”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Bărbatul susține că familia de oameni fără adăpost face scandal noaptea, iar când sună la Poliție, aceștia nu rezolvă nimic.

Desi am sesizat la 112 in noaptea de 3 ian.ora 2,30 ca familia de boschetari fac foc si scandal,dupa mult timp a sosit si o masina de politie,sectia 2,care a stat de vorba cu ei si dusa a fost! boschetarii s-au mutat de la foc cu 50 m.pe tevile de incalzire de pe aleea ce duce la blocurile P1 si P2.

In seara de 4 ian.ora 18,33 am mai sunat odata si cei de la Politie au comunicat sesizarea Politiei Locale din Primarie , dar credeti ca au venit ?!


Pozele sunt din dimineata de 5 ian.orele 10,00..

Concluzia este fireasca :BOSCHETARII BAT SISTEMUL ADMINISTRATIEI LOCALE SI A POLITIEI !!! lasandu-ne pe noi sa credem in sloganul "oras de cinci stele",cand de fapt respiram si traim printre gunoaie ca si la Pata Rat”, mai spune clujeanul.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook